NAM NUONG
NAM NUONG
NAM NUONG
Składniki :
-500g mięsa wieprzowego najlepiej karczku lub łopatki,
-1 paczka gotowego zestawu przypraw Nam Nuong,
-60ml wody.
Zawartość saszetki mieszamy z wodą. Mięso mielimy maszynką do mięsa na najmniejszym sicie. Zmielone mięso rozdrabniamy dodatkowo za pomocą blendera do momentu aż uzyskamy gładką masę.
Mieszamy i wyrabiamy mięso na jednorodną masę i odstawiamy je na 10-15 minut. Po tym czasie formujemy z niej kulki o średnicy ok. 2,5cm. Nabijamy je na patyczki bambusowe i grillujemy, często przewracając.
 


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.