Przepisy
CRAB RANGOON  


CRAB RANGOON
CRAB RANGOON
CRAB RANGOON
Składniki na delikatne i chrupiące pierożki Crab Rangoon:
-300g mięsa z kraba lub z rozdrobnionych paluszków krabowych,
-250g serka Philadelfia,
-garść drobno posiekanej kolendry,
-garść drobno pokrojonego szczypiorku,
-1 łyżeczka siekanego czosnku,
-1/2 łyżeczki soli.
Wszystkie składniki farszu mieszamy ze sobą. Łyżeczkę nadzienia nakładamy na ciasto do pierożków wonton lub koreańskich pierożków mandu.
Smarujemy brzegi ciasta wodą i sklejamy je tak jak na zdjęciu. Smażymy pierożki  na głębokim oleju na złoty kolor.
Po odsączeniu z nadmiaru oleju podajemy z sosem chilli słodko-kwaśnym. 


Statystyka:
Przeglądano: 59
Wolności 60
58-500 Jelenia Góra
+48 509 776 470
sklep@delikatesyazjatyckie.pl

Sklep


Zakupy


Inne


Delikatesy Azjatyckie © Wszystkie Prawa Zastrzeżone
Projekt & realizacja
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.