GRILLOWANE TOFU
Jest to danie podawane jako przystawka lub dodatek do sałatek, ponieważ doskonale komponuje się ze smakiem świeżych warzyw. Kostkę tofu kroimy w plastry o grubości ok. 1cm i marynujemy w marynacie składającej się z 10 łyżek sosu sojowego i 10 łyżek sosu sojowego słodkiego z dodatkiem siekanego czosnku i chilli.
Po około 2 godzinach możemy grillować na dobrze rozgrzanym grillu, nie zapominając o smarowaniu powierzchni tofu resztą marynaty.  Grillujemy aż na powierzchni wytworzy nam się skórka powstała dzięki karmelizacji cukru zawartego w sosie sojowym słodkim.  
Danie te podane jako przystawka doskonale smakuje z dodatkiem sosu ostrygowego i garścią świeżych ziół.


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.