GRILLOWANE ŻEBERKA
GRILLOWANE ŻEBERKA
Grillowane zeberka.
Składniki:
-żeberka wieprzowe.
Marynata:
-3 łyżki indonezyjskiego sosu sojowego ketiap manis,
-3 łyżki jasnego sosu sojowego,
-1 łyżka pasty paprykowej sambal oelek,
-3 łyżki wina ryżowego.
Aby żeberka były miękkie należy usunąć błonę z powierzchni mięsa. Ostrym nożem lekko nacinamy i podważamy powierzchnię błony. Owijamy nią ostrze noża i odrywamy od powierzchni mięsa.
Składniki marynaty mieszamy. Żeberka moczymy w marynacie i odstawiamy na minimum 6 godzin.
Grillujemy na rożnie obrotowym lub bezpośrednio na ruszcie.
Podajemy z pieczywem lub z sałatką ziemniaczaną z koperkiem.


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.

W dniach: 27.04.2024 - 08.05.2024
Delikatesy Azjatyckie będą zamknięte.

 

Zamówienia za pobraniem-Kurier DPD lub Inpost i zamówienia złożone i opłacone (przy wyborze paczkomatów
i Kuriera - przelew bankowy lub PRZELEWY 24) do 25.04.2024 zostaną wysłane do 26.04.2024.

Uwaga: zamówienie opłacone to takie, kiedy przelew został zaksięgowany na naszym koncie bankowym.
Pozostałe zamówienia zostaną wysłane po 08.05.2024