KIMCHIJEON CZYLI KOREAŃSKI PLACEK Z KIMCHI
KIMCHIJEON CZYLI KOREAŃSKI PLACEK Z KIMCHI
KIMCHIJEON CZYLI KOREAŃSKI PLACEK Z KIMCHI
Kimchijeon czyli tradycyjny koreański placek z pędów rzodkwi.
Składniki:
-200g kimchi z pociętych pędów i liści rzodkwi,
-1/2 posiekanej białej cebuli,
-100g tempury,
-1 łyżka sosu ostrygowego,
-1 łyżka syropu ryżowego.
W misce mieszamy ze sobą wszystkie składniki.
Rozgrzewamy dużą patelnię i wlewamy 5-6 łyżek oleju. Nakładamy ciasto i rozprowadzamy  równomiernie na całej powierzchni. Smażymy z dwóch stron na jasnobrązowy kolor.
Usmażony placek kroimy na małe kawałki 4x4cm i podajemy w towarzystwie zielonej kolendry i sosu sojowego lub tsuyu.


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.

W dniach: 27.04.2024 - 08.05.2024
Delikatesy Azjatyckie będą zamknięte.

 

Zamówienia za pobraniem-Kurier DPD lub Inpost i zamówienia złożone i opłacone (przy wyborze paczkomatów
i Kuriera - przelew bankowy lub PRZELEWY 24) do 25.04.2024 zostaną wysłane do 26.04.2024.

Uwaga: zamówienie opłacone to takie, kiedy przelew został zaksięgowany na naszym koncie bankowym.
Pozostałe zamówienia zostaną wysłane po 08.05.2024