Przepisy
ANANAS Z GLILLA  


ANANAS Z GLILLA
Do przygotowania tego dania potrzebujemy:
-1 dojrzałego i soczystego ananasa,
-sok z 2 cytryn,
-3 łyżki cukru,
-1 siekana papryczka chilli.
 
Obieramy ananasa ze skóry i kroimy na 1cm plastry. Mieszamy sok z
cytryny z cukrem i z chilli, aż cukier się rozpuści.
Marynujemy ananasa w soku przez ok. 2 godziny, kilkukrotnie przewracając
plastry.
Grillujemy z każdej strony, dodatkowo smarując marynatą. 
Ananasa podajemy gorącego, samego lub z dodatkiem lodów. 
 


Statystyka:
Przeglądano: 1193
Wolności 60
58-500 Jelenia Góra
+48 509 776 470
sklep@delikatesyazjatyckie.pl

Sklep


Zakupy


Inne


Delikatesy Azjatyckie © Wszystkie Prawa Zastrzeżone
Projekt & realizacja
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.