ANANAS Z GLILLA
Do przygotowania tego dania potrzebujemy:
-1 dojrzałego i soczystego ananasa,
-sok z 2 cytryn,
-3 łyżki cukru,
-1 siekana papryczka chilli.
 
Obieramy ananasa ze skóry i kroimy na 1cm plastry. Mieszamy sok z
cytryny z cukrem i z chilli, aż cukier się rozpuści.
Marynujemy ananasa w soku przez ok. 2 godziny, kilkukrotnie przewracając
plastry.
Grillujemy z każdej strony, dodatkowo smarując marynatą. 
Ananasa podajemy gorącego, samego lub z dodatkiem lodów. 
 


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.

W dniach: 27.04.2024 - 08.05.2024
Delikatesy Azjatyckie będą zamknięte.

 

Zamówienia za pobraniem-Kurier DPD lub Inpost i zamówienia złożone i opłacone (przy wyborze paczkomatów
i Kuriera - przelew bankowy lub PRZELEWY 24) do 25.04.2024 zostaną wysłane do 26.04.2024.

Uwaga: zamówienie opłacone to takie, kiedy przelew został zaksięgowany na naszym koncie bankowym.
Pozostałe zamówienia zostaną wysłane po 08.05.2024