Wysokiej jakości tajski ryż jaśminowy. Podstawowy składnik dań wykorzystywany w kuchni azjatyckiej. Posiada ze niepowtarzalny smak i jaśminowy aromat.
Skład: 100% ryż jaśminowy długoziarnisty
Wysokiej jakości japoński ocet ryżowy o aksamitnym i łagodnym smaku. Niezbędny do przygotowania doskonałego ryżu do sushi. Idealny do marynowania mięs, ryb i owoców morza. Doskonale sprawdza się jako dodatek do zup i sosów i ...
Wygodny w użyciu bulion dashi w sproszku. Jest bazą i podstawą wielu dań kuchni japońskiej (miso, soba, udon). Opakownie zawiera 10 saszetek. Jedna saszetka (5g) wystarczy na przygotowanie 500-1000ml bulionu.
Producent: ...
Wino ryżowe SHAO XING wytwarzane jest od ponad 2000 lat w mieści Shaoxing. Stosowane powszechnie w kuchni chińskiej do marynowania mięsa i doprawiania potraw.
Na fotografiach dania w których wykorzystano wino do gotowania: pstrąg ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.