Polityka prywatności

Polityka prywatności

Przeglądając ofertę, zamawiając towar, szukając informacji w sklepie internetowym www.delikatesyazjatyckie.pl akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie. Delikatesy Azjatyckie  szanuje prawo użytkowników do prywatności. Dba, ze szczególna troską, o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania technologiczne zapobiegając ingerencji w prywatność użytkowników osób trzecich.
Delikatesy Azjatyckie   jako właściciel www.delikatesyazjatyckie.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. W przypadku wprowadzania zmian w Polityce Prywatności nie mają one wpływu na podstawową zasadę: nie sprzedajmy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników www.delikatesyazjatyckie.pl.

Dane osobowe

W części sklepu wymagana jest rejestracja.
W formularzu rejestracyjnym należy podać dane osobiste, takie jak: imię i nazwisko, adres zamieszkania, numer NIP-u, także login i hasło, niezbędne do składania zamówień na www.delikatesyazjatyckie.pl. W formularzu należy też zaznaczyć, czy jest się zainteresowanym otrzymywaniem informacji o nowych produktach, a także - zgodnie z aktualnie obowiązującą Ustawą o ochronie danych osobowych - wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych dla celów firmy Delikatesy Azjatyckie  . Poza formularzem rejestracyjnym, dane osobowe użytkowników mogą być zbierane przy okazji świadczenia innych usług lub organizowania konkursów na http://www.delikatesyazjatyckie.pl.
Należy pamiętać, że wyrażenie zgody przez użytkownika na przetwarzanie przez Delikatesy Azjatyckie   jego danych osobowych dla celów marketingowych jest całkowicie dobrowolne. Każdemu użytkownikowi przysługuje prawo do wglądu i poprawiania podanych przez siebie danych.
Jawne Dane Osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów, innych materiałów związanych z www.delikatesyazjatyckie.pl są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane.

Usunięcie konta sklepowego

Każdy z użytkowników, który założył konto sklepowe, może w dowolnym czasie poprosić o jego usunięcie. Konto zostanie skasowane natychmiast lub po zrealizowaniu zamówień do niego przypisanych. Wszystkie dane zostaną skasowane, zostanie również usunięty e-mail z bazy danych. W celu usunięcia konta należy na adres e-mail: sklep@delikatesyazjatyckie.pl
 przesłać stosowna informacje 
Odtworzenie takiego konta nie będzie możliwe, klient będzie musiał ponownie je założyć i wprowadzić wszystkie dane.

Komentarze Klientów

Komentarze umieszczane przez Klientów pod produktami oraz będące oceną sklepu (również wysłane na adres e-mail sklepu) stają się własnością firmy Delikatesy Azjatyckie   i mogą zostać użyte w takiej formie lub skróconej do promocji sklepu lub produktów w nim się znajdujących.
Komentarze takie oczywiście nigdy nie będą podpisane pełnym imieniem i nazwiskiem, chyba że Klient wyraził na to zgodę. Zobowiązujemy się również nie przeinaczać komentarzy i nie stosować ich w innym kontekście lub do promocji innego produktu niż było to intencją autora.
Opinie wyrażone w komentarzach nadal pozostają opiniami Klientów, a nie pracowników firmy Delikatesy Azjatyckie  

Szyfrowanie - gwarancja bezpieczeństwa

Sklep internetowy www.delikatesyazjatyckie.pl zbudowany jest w oparciu o najnowocześniejszy sprzęt i oprogramowanie na wzór najlepszych rozwiązań sprawdzonych na świecie. Przy transakcjach w naszym sklepie wykorzystujemy najbezpieczniejsze mechanizmy ochrony przekazywania danych (danych osobowych i danych o karcie kredytowej), jakie są w tej chwili dostępne. Bezpieczeństwo przesyłu danych jest zapewnione przez nas dzięki stosowaniu protokołu transmisji SSL (Secure Socket Layer v3). Jest to rodzaj zabezpieczenia, polegający na kodowaniu danych przed ich wysłaniem z przeglądarki klienta i dekodowaniu po bezpiecznym dotarciu na serwer sklepu. Informacja wysyłana z serwera do klienta jest również kodowana, a po dotarciu do celu dekodowana. Aby sprawdzać uprawnienia użytkowników stosuje się certyfikaty tożsamości. Szyfrowanie dotyczy zarówno transmisji danych, jak i ich archiwizacji

Powrót
Wolności 60
58-500 Jelenia Góra
+48 509 776 470
sklep@delikatesyazjatyckie.pl

Sklep


Zakupy


Inne


Delikatesy Azjatyckie © Wszystkie Prawa Zastrzeżone
Projekt & realizacja
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.