Nin Jiom Pei Pa Koa jest tradycyjnym chińskim naturalnym syropem ziołowym, używanym do łagodzenia bólu gardła, kaszlu i chrypki. Recepturę opracował lekarz Tin-See w czasie panowania dynastii Qing. Obecnie produkowany jest przez Nin Jiom Medicine Manufactory Limited, korporację w Hong Kongu i dostępny jest prawie na całym świecie.Wykonany z 15 naturalnych ziół, zgodnie z międzynarodowymi standardami jakości GMP.
Należy jednak pamiętać, że produkt ten jest suplementem diety i jako taki powinien być traktowany. Nie służy do diagnozowania, leczenia ani zapobiegania jakiejkolwiek chorobie.
Dawkowanie:
Dorośli w wieku powyżej 12 lat: Jedna łyżka stołowa (15 ml), 3 razy dziennie
Dzieci w wieku 7-12 lat: 2/3 łyżka stołowa (10 ml), 3 razy dziennie
Dzieci w wieku 3-6 lat: 1/3 łyżki stołowej (5 ml), 3 razy dziennie
Przechowywanie: pootwarciu przechowywać w chłodnym miejscu lub w lodówce.
Skład:
Bulbus Fritillaria Cirrhosa 852mg
Folium Eriobotryae 195mg
Radix Adenophorae 27mg
Poria 27mg
Exocarpium Citri Grandis 120mg
Radix Platycodonis 72mg
Rhizoma Pinelliae Preparatum 27mg
Fructus Schisandrae Chinensis 5mg
Semen Trichosanthis 27mg
Radix Polygalae 120mg
Rhizoma Zingiberis Recens 27mg
Radix Glycyrrhizae (lukrecja) 780mg
Mentholum 35mg
Mel 3870mg
Producent: NIN JIOM MEDICINE MANUFACTORY LIMITED