Duża porcja autentycznej zupy z chińskiej prowincji Sichuan. Pochodzenie tego dania gwarantuje ognisty smak i nietypowe składniki, których nie znajdziecie w innych podobnych produktach. W opakowaniu oprócz makaronu z batatów znajduje się aż pięć saszetek z dodatkami. Produkt dla odważnych i osób, które lubią kulinarne wyzwania.
Producent: SICHUAN BAIJIA FOOD
Składniki: Makaron: skrobia ze słodkich ziemniaków, sól. Sos: olej palmowy, olej rzepakowy, miso (woda, soja, sól, barwnik: E 150a, cukier, pszenica, mąka pszenna, wzmacniacz smaku: E621, grzyb pochwiak wielopochwowy), chilli, wzmacniacz smaku : E621, sól, cukier, sezam, pieprz, olej sezamowy, olej z pieprzu syczuańskiego, olej z chilli, przyprawy chilli, konserwant : E 202, przyprawy. Przyprawa octowa: fermentowany ocet(woda, grys pszeniczny, sól, ryż kleisty, przyprawy)sól, wzmacniacz smaku: E621, E635, olej z pieprzu ratanowego, ekstrakt drożdżowy, skrobia kukurydziana, cukier, zagęszczacz E415. Olej: olej palmowy, olej rzepakowy, chilli, szalotka, imbir, sezam. Przyprawa w proszku: sól, wzmacniacz smaku : E621, zielona fasolka, seler, galaretka fasolowa. Kiełki fasolowe: kiełki fasoli, olej rzepakowy, sól, wzmacniacze smaku: E621, E635, regulator kwasowości: E 270, E330, olej z pieprzu syczuańskiego, , barwnik E160c, konserwant: E202, przyprawa chilli, chilli, cukier, pieprz syczuański, ekstrakt drożdżowy, przyprawy.