FERMENTOWANA CZARNA FASOLA DOUCHI 250g

FERMENTOWANA CZARNA FASOLA DOUCHI 250g
Cena 10,80 zł brutto
Parametry produktu
Waga produktu:
250g
Kraj pochodzenia:
Chiny
Cena za 1 kg:
43.20
Waga produktu brutto:
260g
Wartości odżywcze
Opis produktu

Fermentowana czarna fasola (chińska nazwa Douchi) tak na prawdę są to nasina czarnej soi poddanej procesowi fermentacji i soleniu. Na koniec tego procesu uzyskujemy miękkie ziarna o intensywnym smaku i aromacie. Stosowane są tylko jako przyprawa do wielu dań. Doskonale komponuje się z rybami, owocami morza, warzywami lub mięsem. Stosowana jest szeroko w wielu krajach Azji pod różnymi nazwami i różnej formie (np. past)

Producent: PRB

 

Skład: fermentowane ziarna soi

Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.