Klasyczna zielona herbata SENCHA . W dosłownym tłumaczeniu oznacza : herbata duszona ponieważ jej listki w trakcie produkcji są wielokrotnie zwijane i suszone.
Pulpa z owoców tamaryndowca indyjskiego. Wykonuje się z niej napoje chłodzące, pasty i sosy które są często używane jako przyprawa w kuchni azjatyckiej oraz latynoamerykańskiej. Jest ważnym składnikiem sosu ...
Bardzo popularny w Tajlandii i w innych krajach Azji Południowo-Wschodniej olej z chilli z dodatkami. Stosuje się go do barwienia, aromatyzowania i w celu wzmocnienia smaku dań. Świetnie sprawdza się w zupie Tom Yum i daniach curry z dodatkiem ...
Wygodny w użyciu bulion dashi w sproszku. Jest bazą i podstawą wielu dań kuchni japońskiej (miso, soba, udon). Opakownie zawiera 10 saszetek. Jedna saszetka (5g) wystarczy na przygotowanie 500-1000ml bulionu.
Producent: ...
Woda różana jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Stosowana jest do sporządzania napojów, deserów oraz składnik sosów i marynat do mięsa. Jest także składnikiem wielu produktów kosmetycznych takich ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.