W kuchni chińskiej występują dwa podstawowe sosy śliwkowe. Pierwszy najczęściej stosowany jako dip do sajgonek i mięs. Wykonany jest z małej ilości (ok.2-5%) słodkich śliwek. Drugi ciemniejszy i gęstszy głównie stosowany jest do ...
Marynowana rzodkiew to przekąska lub przystawka doskonale znana w kuchni koreańskiej i chińskiej. Chrupiące małe kawałki rzodkwi w ostrej marynacie składającej się głównie z chilli i pieprzu syczańskiego. Produkt dla ...
Zestaw aromatycznych suszonych składników niezbędnych do przyrządzenia pachnących i doskonale smakujących zup i potraw azjatyckich. W opakowaniu znajduje się cynamon, anyż i kardamon czarny. Składniki te są niezbędne do ...
Wermiszel ziemniaczany to bardzo szczególny rodzaj makaronu, praktycznie niedostępny na rynku. Wietnamski producent Minh Duong jest pierwszą firmą, która wyprodukowała ten rodzaj wermiszelu. Składa się w 100% ze skrobi ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.