Bardzo popularny w Tajlandii i w innych krajach Azji Południowo-Wschodniej olej z chilli z dodatkami. Stosuje się go do barwienia, aromatyzowania i w celu wzmocnienia smaku dań. Świetnie sprawdza się w zupie Tom Yum i daniach curry z dodatkiem ...
Liście curry pochodzą z drzewa murraya koenigii. Roślina ta rośnie w Indiach i na Sri Lance.Wysoko cenione są tam jako przyprawa do bardzo wielu dań. W krajach tych wykorzystuje się, także ich właściwości przeciwcukrzycowe. ...
Zielony, bardzo wydajny barwnik spożywczy firmy TRS często stosowany w kuchni azjatyckiej, szczególnie w indyjskiej. Poprawia kolor i wygląd ciast i ciasteczek, przekąsek oraz potraw.
Producent: TRS
Składniki: chlorek ...
Ziarna fasoli mung są jednym z podstawowych składników diety mieszkańców Azji. Spożywane są w formie gotowanych do miękkości ziaren, lub po ich przetarciu jako pasta. Często można spotkać je w deserach i napojach oraz ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.