Wino ryżowe SHAO XING wytwarzane jest od ponad 2000 lat w mieści Shaoxing. Stosowane powszechnie w kuchni chińskiej do marynowania mięsa i doprawiania potraw.
Na fotografiach dania w których wykorzystano wino do gotowania: pstrąg ...
Tradycyjny makaron stosowany w daniach kuchni azjatyckiej. Słowo chow mien oznacza po chińsku- smażony makaron. Tak więc jest doskonałym dodatkiem do dań smażonych na bazie mięs, owoców morza i warzyw.
Producent: BALI ...
Nasiona słodkiej bazylii (znane pod nazwą tukmaria, święta bazylia azjatycka) mają wszechstronne zastosowanie między innymi jako dodatek do napoji i deserów. Mają właściwości wiążące dlatego można je stosować do wyrobu ciast ...
Bardzo popularne w Azji grzyby posiadające wiele nazw: czarny grzyb chiński, ucho Judasza, mun, uszak bzowy, mu-err lub ucho diabła. Są bogate w żelazo, potas, magnez, fosfor, krzem i witaminę B1. Ich chrupiąca konsystencja przypomina ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.