GRILLOWANE SZPARAGI
Składniki:
-ładne i grube świeże lub mrożone szparagi,
-cieniutko pokrojone plasterki wędzonego lub gotowanego boczku.
Świeże szparagi gotujemy w wąskim garnku. Powinny w nim stać, główki szparagów powinny być ponad wodą.
Gotujemy krótko tak, aby szparagi były półtwarde. Odsączamy je z wody i zawijamy w plasterki boczku. Grillujemy na średnio rozgrzanym grillu aż boczek będzie chrupiący i zmieni kolor na złoty.
Podajemy jako przystawkę lub danie główne z ryżem jaśminowym.
Smacznego.


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.

W dniach: 27.04.2024 - 08.05.2024
Delikatesy Azjatyckie będą zamknięte.

 

Zamówienia za pobraniem-Kurier DPD lub Inpost i zamówienia złożone i opłacone (przy wyborze paczkomatów
i Kuriera - przelew bankowy lub PRZELEWY 24) do 25.04.2024 zostaną wysłane do 26.04.2024.

Uwaga: zamówienie opłacone to takie, kiedy przelew został zaksięgowany na naszym koncie bankowym.
Pozostałe zamówienia zostaną wysłane po 08.05.2024