KOREAŃSKIE PIEROŻKI
KOREAŃSKIE PIEROŻKI
Ciekawy sposób na przyrządzenie mrożonych, gotowych koreańskich pierożków, będący połączeniem gotowania na parze i smażenia. Korzystając z tej metody możemy także przygotować pierożki z gotowego ciasta  z samodzielnie przyrządzonym farszem.
Na rozgrzany olej kładziemy płaską stroną pierożki. Dolewamy warstwę wody, ok. 3-4mm.
Przykrywamy pokrywką, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy 3-4 minuty do momentu aż cała woda odparuje. Zdejmujemy pokrywkę i smażymy jeszcze chwilę tak, aby spód pierożków zmienił kolor na brązowy i stał się chrupiący.
Wykładamy na tależ i podajemy z sosem dim sum


Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.