Ocet ma szerokie zastosowanie w kuchni azjatyckiej. Można go stosować do marynat , sałatek, dań smazonych, gotowanych i dipów, oraz po doprawieniu jako dodatek do ryżu.
Marynowana rzodkiew to przekąska lub przystawka doskonale znana w kuchni koreańskiej i chińskiej. Chrupiące małe kawałki rzodkwi w ostrej marynacie składającej się głównie z chilli i pieprzu syczańskiego. Produkt dla ...
Żółty, bardzo wydajny barwnik spożywczy firmy TRS często stosowany w kuchni azjatyckiej, szczególnie w indyjskiej. Poprawia kolor i wygląd ciast i ciasteczek, przekąsek oraz potraw.
Producent: TRS
Składniki: ...
Wysokiej jakości sos sojowy ciemny klasy premium. Jest gęstszy od sosu jasnego, także jego produkcja i dojrzewanie trwa zdecydowanie dłużej. Wytwarza się go z fermentowanych nasion soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy oraz wody i soli. ...
Wygodny w użyciu bulion dashi w sproszku. Jest bazą i podstawą wielu dań kuchni japońskiej (miso, soba, udon). Opakownie zawiera 10 saszetek. Jedna saszetka (5g) wystarczy na przygotowanie 500-1000ml bulionu.
Producent: ...
Tradycyjny makaron stosowany w daniach kuchni azjatyckiej. Słowo chow mien oznacza po chińsku- smażony makaron. Tak więc jest doskonałym dodatkiem do dań smażonych na bazie mięs, owoców morza i warzyw.
Producent: BALI ...
Tajski sos przyprawowy firmy Złota Góra. Stosowany jest jako przyprawa do zup, smażonych dań i sałatek warzywnych. Doskonale wzmacnia smak warzyw gotowanych na parze. Znany i stosowany jest także w wielu innych krajach Azji takich jak: ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.