Ocet ryżowy ma szerokie zastosowanie w kuchni azjatyckiej. Można go stosować do marynat , sałatek, dań smażonych, gotowanych i dipówa po przyprawieniu do przygotowania ryżu do sushi.
Marynowana rzodkiew to przekąska lub przystawka doskonale znana w kuchni koreańskiej i chińskiej. Chrupiące małe kawałki rzodkwi w ostrej marynacie składającej się głównie z chilli i pieprzu syczańskiego. Produkt dla ...
Wysokiej jakości sos sojowy ciemny klasy premium. Jest gęstszy od sosu jasnego, także jego produkcja i dojrzewanie trwa zdecydowanie dłużej. Wytwarza się go z fermentowanych nasion soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy oraz wody i soli. ...
Wygodny w użyciu bulion dashi w sproszku. Jest bazą i podstawą wielu dań kuchni japońskiej (miso, soba, udon). Opakownie zawiera 10 saszetek. Jedna saszetka (5g) wystarczy na przygotowanie 500-1000ml bulionu.
Producent: ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.