Marynowana rzodkiew to przekąska lub przystawka doskonale znana w kuchni koreańskiej i chińskiej. Chrupiące małe kawałki rzodkwi w ostrej marynacie składającej się głównie z chilli i pieprzu syczańskiego. Produkt dla ...
Liście curry pochodzą z drzewa murraya koenigii. Roślina ta rośnie w Indiach i na Sri Lance.Wysoko cenione są tam jako przyprawa do bardzo wielu dań. W krajach tych wykorzystuje się, także ich właściwości przeciwcukrzycowe. ...
Zestaw aromatycznych suszonych składników niezbędnych do przyrządzenia pachnących i doskonale smakujących zup i potraw azjatyckich. W opakowaniu znajduje się cynamon, anyż i kardamon czarny. Składniki te są niezbędne do ...
Woda różana jest popularnym składnikiem kuchni azjatyckiej. Stosowana jest do sporządzania napojów, deserów oraz składnik sosów i marynat do mięsa. Jest także składnikiem wielu produktów kosmetycznych takich ...
Wino ryżowe SHAO XING wytwarzane jest od ponad 2000 lat w mieści Shaoxing. Stosowane powszechnie w kuchni chińskiej do marynowania mięsa i doprawiania potraw.
Na fotografiach dania w których wykorzystano wino do gotowania: pstrąg ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.