W kuchni chińskiej występują dwa podstawowe sosy śliwkowe. Pierwszy najczęściej stosowany jako dip do sajgonek i mięs. Wykonany jest z małej ilości (ok.2-5%) słodkich śliwek. Drugi ciemniejszy i gęstszy głównie stosowany jest do ...
Marynowana rzodkiew to przekąska lub przystawka doskonale znana w kuchni koreańskiej i chińskiej. Chrupiące małe kawałki rzodkwi w ostrej marynacie składającej się głównie z chilli i pieprzu syczańskiego. Produkt dla ...
Bardzo popularny na Bliskim Wschodzie dressing z nasion granatów. Ma słodko-kwaśny smak dlatego doskonale sprawdza się jako sos do sałatek warzywnych, owocowych, serów i dań rybnych. W krajach tego regionu często stosowany ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.