Zupa ramen, łagodna wegańska w koreańskim stylu.
Producent: OTTOGI
Składniki: Makaron- mąka pszenna, zmodyfikowana skrobia z tapioki, olej palmowy, skrobia ziemniaczana, gluten pszenny, sól, ekstrakt drożdżowy, sos czosnkowy, z przyprawami (sos sojowy, ekstrakt drożdzowy, czosnek), regulatory kwasowości: węglan sodu, węglan wapnia, skstrakt warzywny (cebula, czosnek, rzodkiew, marchew),guma guar, alginian sodu, guma celulozowa, ekstrakt z zielonej herbaty, barwnik: ryboflawina (E101)
Zupa: grzyby w proszku, sól, glukoza, prażona cebula w proszku (cebula, dekstryna), hydrolizowane białko roślinne (soja, pszenica,), warzywa w proszku (dekstryna, cebula, zielona cebulka, rzedkiew, czosnek w proszku, sos sojowy w proszku (soja, pszenica), ekstrakt drożdżowy w proszku, przyprawa (sól, dekstryna, ekstrakt drożdzowy), inozynian disodowy, guanylan disodowy, pieprz czarny w proszku, kapsaicyna w proszku (skrobia oleożywica paprykowa), imbir w proszku, olej sezamowy, czerwona papryka w proszku.
Odwodnione warzywa: suszona kapusta, kapusta bok choy, suszone grzyby, suszona marchew, suszona zielona cebulka, suszona czerwona papryka.
Przygotowanie: zawartość opakowania gotować przez 4 min w 550 ml wody.