Gotowy sos do przyrządzenia koreańskiego dania- tteokbokki w wersji pikantnej. Jest to doskonałe połączenie wywaru z owoców morza z ostrą, koreańską pastą gochujang. Bogaty i słodki smak zapewni natomiast dodatek przecieru pomidorowego i jabłkowego. Do przygotowania tego smacznego dania dla dwóch osób potrzebujemy: 1 opakowanie sosu, 300g klusek ryżowych dukbokki, 150ml wody, 20g cebuli, 50g kapusty i 20g pora.
Producent: SEMPIO
Składniki: Pasta paprykowa(syrop ryżowy, mąka pszenna, przyprawa z czerwonej papryki, pszenica, mąka pszenna), syrop glukozowo-fruktozowy, syrop ryżowy, woda, cukier, fermentowany peptyd sojowy, czerwona papryka w proszku, keczup pomidorowy, cebula, proszek przyprawowy, czosnek, purre jabłkowe, bulion z sardeli, alkohol, ekstrakt z ośmiornicy, ekstrakt cebulowy, pszeniczne proteiny w proszku, oleożywica paprykowa.