Zmielone ziarna guarany, krzewu naturalnie występującego w dorzeczu Amazonki. Zawiera 3-4 razy większe stężenie łatwiej przyswajalnej kofeiny niż ta która występuje w ziarnach kakaowca. Guarana ma właściwości pobudzające, ...
W kuchni chińskiej występują dwa podstawowe sosy śliwkowe. Pierwszy najczęściej stosowany jako dip do sajgonek i mięs. Wykonany jest z małej ilości (ok.2-5%) słodkich śliwek. Drugi ciemniejszy i gęstszy głównie stosowany jest do ...
Suszone kolorowe żelki z tapioki. Po namoczeniu i ugotowaniu doskonały dodatek do deserów. Między innymi do pochodzącego z Singapuru i Malezyji deseru Bubur Cha Cha.
Skład: tapioka 99%, kolor: E129, E141.
Pulpa z owoców tamaryndowca indyjskiego. Wykonuje się z niej napoje chłodzące, pasty i sosy które są często używane jako przyprawa w kuchni azjatyckiej oraz latynoamerykańskiej. Jest ważnym składnikiem sosu ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.