Nieprzerwanie od 1982 roku jedna z najczęściej sprzedawanych zup instant w Azji i na świecie. W 2020 roku producent zupy, koreańska firma Nongshim wprowadziła na rynek większy i pojemniejszy kubek tej smacznej zupy, którego smak pochodzi od tradycyjnego koreańskiego gulaszu wołowego wzbogaconego pikantnymi przyprawami. W efekcie powstał ramen pełen bogatego smaku i aromatu.
Jak przyrządzić Spicy Beef Bowl Noodle:
1.Otwórz pokrywkę do połowy, dodaj bazę zupy z saszetek i wlej wrzącą wodę do widocznej od wewnątrz miski linii.
2. Zamknij pokrywkę i odstaw na 3 minuty. Po tym czasie zdejmij pokrywkę i dobrze wymieszaj.
Producent:NONG SHIM
Składniki:makaron 90%: mąka pszenna , olej palmowy,skrobia ziemniaczana, sól, regulator kwasowości E501, E500, E339, antyoksydant: E306, emulgator E322 (zawiera soję), ekstrakt zielonej herbaty , barwnik: E101. Baza 8%: baza smakowa (hydrolizowane białko roślinne (soja), maltodekstryna, ekstrakt z drożdży, sól, papryczka chilli, czosnek, mąka pszenna ), wzmacniacze smaku: E627, E631. Płatki 2%: ciasteczka rybne (ryba pollock, skrobia ziemniaczana, skrobia pszenna, nasiona soi) cebula dymka .
Może zawierać śladowe ilości jęczmienia, skorupiaków, jajek, orzechów ziemnych, selera, gorczycy, sezamu i mięczaków.