Przepisy
PASTA KRABOWA  


PASTA KRABOWA
PASTA KRABOWA
Pasta krabowa jest doskonałym składnikiem sushi, świetnie nadaje się na kanapki oraz jako składnik sałatek warzywnych. Wielką jej zaletą jest minimalna ilość składników potrzebnych na jej przyrządzenia a są to:
-mrożone paluszki surimi,
-majonez,
-ostry sos chilli np. sriracha.
Paluszki surimi rozmrażamy i kroimy na 3-4 centymetrowe kawałki. Każdy kawałek rozdzieramy na pojedyncze włókna. Dodajemy majonez oraz sos chilli i wszystkie składniki mieszamy ze sobą.
Na kanapki możemy dodać więcej majonezu ale do sushi lepiej żeby pasta była trochę gęściejsza. Doskonale do niej pasuje także różowe masago. Jest to ikra gromadnika którą można użyć jako dodatkowy składnik pasty.   
Na zdjęciu sposób użycia pasty krabowej do sushi.


Statystyka:
Przeglądano: 1266
Wolności 60
58-500 Jelenia Góra
+48 509 776 470
sklep@delikatesyazjatyckie.pl

Sklep


Zakupy


Inne


Delikatesy Azjatyckie © Wszystkie Prawa Zastrzeżone
Projekt & realizacja
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy. Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu, jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.