Marynowana rzodkiew to przekąska lub przystawka doskonale znana w kuchni koreańskiej i chińskiej. Chrupiące małe kawałki rzodkwi w ostrej marynacie składającej się głównie z chilli i pieprzu syczańskiego. Produkt dla ...
Glutaminian sodu jest to jeden z najważniejszych substancji stosowanych w kuchni azjatyckiej i światowej. w 1908 roku wyizolowano z listkownicy japońskiej (glon kombu) związek chemiczny o niepowtażalnym smaku- kwas glutaminowy, ...
Wysokiej jakości sos sojowy ciemny. Jest gęstszy od sosu jasnego, także jego produkcja i dojrzewanie trwa zdecydowanie dłużej. Wytwarza się go z fermentowanych nasion soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy oraz wody i soli. Niezastąpiony ...
Wysokiej jakości sos sojowy ciemny klasy premium. Jest gęstszy od sosu jasnego, także jego produkcja i dojrzewanie trwa zdecydowanie dłużej. Wytwarza się go z fermentowanych nasion soi, prażonego ziarna ryżu lub pszenicy oraz wody i soli. ...
Zawartość Sklepu nie jest ofertą w rozumieniu Kodeksu Cywilnego. Kupujący składając zamówienie składa jedynie propozycję zawarcia umowy.
Dopiero potwierdzenie rozpoczęcia realizacji zamówienia przez Sklep, przesłane emailem na adres Klienta podany w zamówieniu,
jest oświadczeniem o przyjęciu oferty, o której mowa wcześniej.