Makaron hokkien w sosie kung pao to klasyka kuchni chińskiej. To jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań azjatyckich. Duża porcja, idealna na jeden posiłek.
Sposób przygotowania: gotowy makaron wyciągnąć z woreczka. Przełożyć do kartonowego pudełka i połączyć z sosem. Kartonik zamknąć i umieścić w mikrofali. Podgrzewać 2 minuty i wymieszać składniki.
Producent: THAI DELIGHT
Składniki: MAKARON: mąka pszenna), olej rzepakowy, sól, regulator kwasowości E270 i E339, pszeciwutleniacz E307, kurkuma w proszku. SOS (130g): woda, mini kolby kukurydzy, cukier, jasny sos sojowy (woda, soja, sól, mąka pszenna, mąka ryżowa, cukier, barwnik E150c), orzechy ziemne, chilli czerwone 1%, skrobia kukurydziana modyfikowana, imbir, ananas, czosnek, limonka, sól, barwnik E150c.