-
Gotowy, koreański sos do dań z woka. Doskonałe połączenie sosu sojowego z ekstraktem z owoców (gruszka, jabłko), oraz aromatycznymi warzywami i przyprawami. Dzięki temu uzyskano bogaty, subtelny, słodki smak (umami). Dania w których zastosowano ten sos są bardzo smaczne, nawet po podgrzaniu na drugi dzień. Idealnie nadaje się do smażenia, duszenia i marynowania. Można stosować go również jako sos do dań smażonych w tempurze. Szczególnie smakuje w połączeniu z ryżem.
-
-
Producent: SEMPIO
Składniki:sos sojowy ( woda, soja,sól, alkohol, woda z cukrem, syrop karmelowy ( cukier, woda, syrop kukurydziany, ekstrakt z cebuli, dekstryna, sól, substancja zagęszczająca E414, olej cebulowy), koncentrat czosnkowy ( ekstrakt z czosnku, woda, sól, syrop kukurydziany, dekstryna, substancja zagęszczajaca R414, olej czosnkowy), koncentrat z imbiru ( izimaltooligosacharyd, woda, koncentrat imbiru, ekstrakt imbiru, imbir, zagęstnik E415), koncentrat pora ( syrop kukurydziany, por, dekstryna, woda, sól, przeciwutleniacz E300, zagęstnik E414, E415), koncentrat gruszkowy ( ekstrakt z gruszki, syrop kukurydziany, woda), koncentrak jabłowy ( ekstrakt jabłkowy, syrop kukurydziany, woda), syrop cukrowy ( cukier, woda), ekstrakr drożdżowy ( E967), ekstrakt cebulowy ( E270), syrop kukurydziany