Azjatycka wersja sosu worcestershire firmy Yamamori. Różni się nieznacznie w smaku od angielskiego odpowiednika. Jednak zachował bardzo bogaty smak uzyskany z połączenia różnych przypraw, warzyw i fermentowanego octu. Jest to sos doskonale znany w Azji a w szcególności w Korei i Japoni. Często jest jednym z podstawowych składników innych sosów. Doskonale smakuje z frytkami i jest świetną marynatą do mięs i ryb. Sprawdza się jako zamiennik sosu sojowego.
Producent: YAMAMORI
Składniki: bulion (cebula, czosnek. liście laurowe, cynamon, tymianek, szałwia, gałka muszkatałowa, imbir, pieprz czarny, czerwone chilli, woda), cukier trzcinowy, ocet destylowany, woda, sól, syrop fruktuzowy, sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), barwnik: E150c, wzmacniacz smaku E621, hydrolizowane białko sojowe, przecier z mango, pasta pomidorowa, przyprawy w proszku (tymianek, szałwia, gałka muszkatałowa, imbir, pieprz czarny, czerwone chilli, zagęstnik E415.